Co-Founder & CMO, cv30

Lavinia Vladu

Bringing out the best in people & businesses

Lavinia a fondat cv30, o companie specializată pe crearea și consolidarea imaginii de angajator a corporațiilor & SMEs în mediul digital, cu focus pe targetul Millennials. Soluțiile de employer branding propuse sunt custom-made și cv30 este pionier în Romania pe acest aspect.

Cu o experiență de 7 ani în marketing & comunicare și 5 ani în antreprenoriat, Lavinia promovează transparența în comunicare și realizează strategii de employer branding care scot în evidență atuurile fiecărui angajator.

“Nu lucrezi cu o companie, ci cu oameni și ei sunt principalul factor diferențiator, dincolo de spațiile de relaxare sau teambuildinguri. Pe site-urile actuale de database search, singurul factor pe care un candidat îl poate aprecia este salariul. Și ce se întamplă când acesta are doua oferte salariale similare? Care sunt criteriile pe baza cărora alege? Noi ajutăm echipele din cadrul companiilor să se prezinte în fața candidaților, astfel încât alegerea de ambele părți să fie bazată pe cultural fit.”