Managing Partner, Creative&Bright

Dana Tudor Tănase

Dana are o experiență de peste 10 ani în team management, customer care şi 8 ani în managementul proiectelor. Evoluţia ei profesională pune în evidenţă, dorința de dezvoltare și învăţare permanentă, precum și diversificarea domeniilor și experienţelor. Experienţa de management, corelată cu implicarea în formarea și dezvoltarea oamenilor, se regăsesc în rezultate și parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii precum: Oracle, IBM, VDF,HP.

Este specializată în Project Management, a absolvit cursurile de PMI și Analiza de business, iar pe partea de management al oamenilor și negociere a absolvit cursurile “ Principles of Master in Negotiation” la Stamford si “Manager as Coach”.

Susține programe de training pentru echipe de middle management și top management și este implicată în proiecte de voluntariat, livrând cursuri de project management, leadership și motivație. În timpul liber, Dana este pasionată de muzică, modă și fotografie, fiind o iubitoare a serilor de karaoke și a design-ului vestimentar.