Managing Partner, Equatorial

Dan Berteanu

După 5 ani de Automatică, au urmat 3 ani în vânzarea bunurilor de larg consum, 5 ani în vânzarea produselor chimice de întreținere industrială și 17 ani în vânzarea soluțiilor de training. În 2013 mi-am început călătoria antreprenorială după ce am cumpărat franciza Achieveglobal în România și am trecut-o printr-un proces de re-branding.

Astăzi EQUATORIAL este o companie de tehnologie și învățare prin joc. În 2015 am inventat Equatorial Marathon, un Alternate Reality Game pentru corporații care crește nivelul de engagement și potențează schimbarea de comportament a angajaților acestora. 

Personal
“De 5 ani îmi trăiesc „middle life crisis” făcând sport de anduranță. Până acum am terminat 17 maratoane, un ultramarathon de 100 km și două curse de full Ironman. Citesc despre business, psihologie și gamification. Joc bridge aproape în fiecare seară. Sunt membru al Boardului într-o companie de IT din Bucuresti si un IFN din Timișoara. Fac voluntariat pentru asociații studențești și sunt membru al Boardului Romanian Business Leaders. Ceea ce vă arată că nu mă plictisesc!”

“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.” (Mahatma Gandhi)