Managing Partner, HR4Business

Carmen Nicula

Carmen Nicula este un profesionist cu o experienta de peste 17 ani in managementul resurselor umane, incepandu-si activitatea in cadrul grupului industrial romanesc SCR(Societatile Comerciale Romane), iar mai apoi ocupand pozitia de Director Resurse Umane la Electrolux Romania si la Rigips Romania. Ultimii 7,5 ani a fost Director Resurse Umane al companiei multinationale olandeze FrieslandCampina Romania(brandurile Napolact, Milli, Dots, Oke, Campina si Completa) unde a avut un rol strategic, fiind ca Director HR membra a boardului director.
Carmen este absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si s-a specializat in Managemenul Resurselor Umane. A facut un Masterat si detine titlul de Doctor in “Psihologie Industriala si Organizationala”. A fost intotdeauna preocupata de ridicarea standardului profesionistilor in resurse umane,participand ea insasi la numeroase programe de dezvoltare cu companii si scoli de renume( IMD Business School, TiasNimbas Business School/ TILBURG University, Boston Consulting Group, McKinsey& Company) si a obtinut numeroase certificari( in metodologia ROI, Hogan Assessments etc) si obtinerea Diplomei de Executive& Corporate Coach la Noble Manhattan.
Este un membru activ al comunitatii HR din Cluj-Napoca, cu numeroase articole in publicatii si reviste ca HR Manager, Cariere, Ambition, Ziarul Financiar etc. si speaker la diverse conferinte de business si resurse umane.
Cu exprienta dobandita de-a lungul anilor doreste sa sustina in continuare mediul de si dezvoltarea capitalului uman de aceea s-a orientat spre activitatea de consultant, trainer si executive coach, punand bazele firmei HR4Business. Astfel, Carmen colaboreaza din acest nou rol cu o serie de companii multinationale si romanesti, sustinand de-a lungul anilor numeroase trainiguri, executive coaching precum si activitati de consultanta.
Principii fundamentale dupa care se ghideaza: onestitatea si deschiderea . Motto-ul in care crede: “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” (Gandhi).