Senior Trainer & Executive Coach, Creative&Bright

Andreea Bădescu

Andreea este creativă și empatică, trăsături pe care le-a valorificat timp de 11 ani în corporații multinaționale, în funcții de Customer Care, Vânzări și Business Development. Interesul ei pentru oameni şi dinamica echipelor s-a transformat în fascinaţie pe parcursul celor 2 proiecte de fuziune în care a fost implicată (HVB –Țiriac și HVB Țiriac- Unicredit). Din 2014 este mentor pro-bono în proiectul Innovation Labs – un accelerator de business care sprijină tinerii antreprenori în demersurile lor de a crea produse și servicii creative, pentru o lume mai bună.

Andreea a creat, dezvoltat şi implementat produse personalizate de management al lichidităților pentru clienți internaționali, a fost membru în echipa de integrare în fuziunile HVB-Banca Țiriac și HVB Țiriac – Unicredit, continuând cu proiecte de business development.

După tranziția la cariera de trainer și consultant, Andreea a susținut cursuri de dezvoltare personală, comunicare și dezvoltare a echipelor, folosind instrumentul Process Communication Model® către reprezentanți din partea unor companii precum Ipsos, DTZ, Telekom, Euroweb, IB Cargo, Petrom, Raiffeisen, Autonom Rent a Car, Actavis, Oracle.